2024 – есента

Акселераторска програма

Ако и ти си от жените, които искат да получат конкурентно предимство за своя бизнес, да се реализират в професионален план, както и да намерят баланса между личния си живот и работата…

То с удоволствие те каним се включиш в Акселераторската програма на движението Women In Tech & Leadership – Bulgaria.

Тази програма е за жените, които искат да се развиват и да подобрят себе си, за да премахнат стари и ограничаващи вярвания и да научат много похвати, които да им бъдат полезни както в личен план, така и в развитието на бизнеса им.

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

За регистрация

Участието е напълно безплатно за членове на Women In Tech & Leadership – Bulgaria – за целта моля да се регистрирате като член на общността. (СТЪПКА 1)

Регистрационната форма по-долу служи, за да заявите своето желание за участие – ще бъдат избрани само 10 бизнес проекта. (СТЪПКА 2)

Очаквайте имейл, ако сте сред одобрените.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име
Моля, имайте предвид, че ако търсите финансиране на бизнеса си, следва да имате подготвени бизнес план, стратегия и валидиран бизнес модел с реализирани продажби - адекватни на търсеното финансиране, за да ви бъдем полезни.
Какви са очаквaнията ви за Акселераторската програма?

Последвайте ни в социалните мрежи:

Инициативата Пристига БЕЗПЛАТНО до вас, благодарение на подкрепата на:

мисия, визия и цели

Защо го правим?

Ивелина вярва, че житейската ѝ мисия е свързана със създаването и управлението на бизнес организации, които допринасят за икономическото овластяване на жените чрез информационно-комуникационните технологии и достъп до качествено образование от най-ранна детска възраст. Равните възможности и достъпът до качествени ресурси означават не просто по-добра конкурентоспособност и по-благоприятно финансово възнаграждение, но също така и по-голяма свобода и право на избор.

Целта на Women In Tech & Leadership е да предизвика промяна в България, като подсили и овласти жените, чрез подобряването на лидерските им умения, на професионалното им развитие, на способността им да бъдат ментори, и да създават пълноценни връзки и професионални партньорства. Защото когато жените успяват, общността също успява. И ние се стараем да помогнем на възможно най-много дами в България да успеят и да пречупят бариерите на скритата дискриминация по полов признак.

По този начин жените по-рядко ще стават жертва на домашно насилие. Ще бъдат по-пълноценни партньори – както в бизнеса, така и в живота. Ще са по-спокойни и устойчиви, както психически, така и физически. И именно това е личната мотивация на Ивелина, поради която подкрепя общността, като споделя своя опит и съвети за успешен бизнес, успешна кариера и постигането на баланс в личния и професионалния живот.

Ако си студентка, запиши се за участие в маратона, за да се срещнеш с вдъхновяващи лидери и експерти и да научиш техните методи. Ако си мениджър в компания, запиши се за участие в маратона, за да разбереш как да подобриш сегашния си подход в работата и да постигнеш по-добър баланс между професионалния и личния ти живот. Ако си лидер, запиши се за участие в маратона, за да мотивираш и да предложиш подкрепа.

И най-вече, ако си жена, ела за да намериш своята общност и да си създадеш стойностни съюзници. Този маратон ще дойде и ще отмине. Това което ще остане обаче, са знанията и приятелствата, които сте изградили по време на събитието.

Ивелина Атанасова – Генчев, Съ-основател на Women in Tech & Leadership – Bulgaria

Жюстин Томс, Съ-основател на Women in Tech & Leadership – Bulgaria

Махатма Ганди

Бъди промяната, която искаш да видиш в света.

Всяка жена може и трябва да повлиява истинската промяна. И види ли нещо счупено или остаряло, да бъде човека, който ще го поправи.

Овластяването на жените в професионален аспект не е важно само, за да се установи баланс между половете. Става въпрос за отключването на потенциала на всяка индустрия чрез възприемането на различни гледни точки и таланти. Съчетавайки кариерното развитие, устойчивостта на бизнеса и предприемаческия дух… можем да създадем една всеобхватна и благоприятна екосистема за всички.

Ставайки част от клуба на Women In Tech & Leadership – Bulgaria, ти ще се включиш в движение, което има за цел да пречупва бариери, да оспорва стереотипи, и да създава възможности за самоактуализация в професионален и личен план за всяка жена.

Кандидатствай за членство сега, за да получиш БЕЗПЛАТЕН достъп до невероятния маратон, който със сигурност ще промени живота ти!

просеко коктейл

Просеко networking коктейл

В края на първия по-рода си маратон по женско лидерство и предприемачество, ще се радваме да се запознаем лично – Pop The Cork ще организират за нас prosecco wine-tasting преживяване, а La Cocotte ще бъдат нашия любезен домакин на лятното ни networking събитие.

Очакваме ви на 13.06.2024г (четвъртък) от 19:00ч на пл. Позитано 1А.