Добре дошла

С регистрацията си в затворената общност на Women In Tech & Leadership – Bulgaria, получаваш достъп до архива на всички минали обучения и събития и възможност за безплатна регистрация за новите.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име
За да достъпиш ресурсите в сайта на общността.
Какво трябва да знаем за теб.
Какво трябва да знаем за бизнеса и професионалните ти цели. Планираме да организираме библиотека с организациите на членовете ни, не пропускай да ни разкажеш за своя.
Ще го използваме, за да ви добавим във Viber група, като алтернатива на мейл комуникацията, при нужда.
Каква е мотивацията ти за членство в Women In Tech & Leadership - Bulgaria?
Интересуваш ли се от допълнително сътрудничество?

Спонсори

Обученията и инициативите на Women In Tech & Leadership – Bulgaria достигат безплатно до вас, благодарение изцяло на спонсорска подкрепа на нашите партньори

Sarita+ на wedo подкрепя нормалната функция на щитовидната жлеза при хипотирeоидни състояния. Включените активни съставки оптимизират производството на тиреоидни хормони и се борят със симптомите на намалена функция на щитовидната жлеза. Благоприятно повлиява метаболизма, когнитивните функции и защитава клетките от оксидативен стрес. 

Към уеб сайта на wedo >>

Дигитална и маркетинг агенция, която предлага всичко за фирмената комуникация – от стратегия, планиране, обучение, криейтив, послания, медиа план, постинг план за социалните канали, визии, HTML в целия спектър от сайт до newsletter и още и още.

Към сайта >>

Бизнес Клиника®️ за дигитален маркетинг и бизнес стратегии – от изготвяне на стратегически планове и дизайн на сайтове до SEO оптимизация, кампании в социалните медии и PPC реклама. Фокусиранa върху просперитета на бизнеса ви и неговото здраве, върху растежа и развитието му, агенцията предлага 100% гаранция за успех или ви връща парите!

Към уеб сайта >> 

Какви са предимствата за партньори

Популяризирайки равенството между половете като национално движение, ние сме солидарни към Глобалните цели за устойчиво развитие на ООН, поспециално Цел 5: Равенство между половете.

Разпознавайки равенството между половете не само като основно човешко право, но и като крайъгълен камък на мирен, проспериращ и устойчив свят, ние признаваме продължаващите предизвикателства, поставени от скритата или явна дискриминация в обществен аспект и вкоренените социални норми.

  • Амбицията ни е общността на Women in Tech & Leadership – България да демонстрира, че равенството между половете в технологичната индустрия и лидерските позиции е възможна и да популяризира добрите практики и модели.
  • Като спонсор имате възможност да се присъедините към Консултативния Съвет на движението;

  • Получавате медийно отразяване: Бранд позициониране в платени и органични PR материали, спонсорирани постове и рекламни съобщения, на стойност

  • Бранд позициониране в социални мрежи;

  • Подкаст интервю в Spotify;

  • Видеокаст в YouTube;

  • Домакин на събитие: Разкажете повече за своята компания и работна среда пред общността на  Women In tech & Leadership – Bulgaria;

  • Менторство и обучение за екипа ви: до 5 души, на стойност 5000лв/година;

  • Бадж в уеб сайта на компанията.