27-31 май 2024

Mаратон по женско лидерство и предприемачество

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

едноседмичен маратон по женско лидерство и предприемачество

Майсторски класове по Метода BRAVO

Каним те на първия по рода “Маратон по женско предприемачество и лидерство”, организирано от движението Women In Tech & Leadership – Bulgaria. В рамките на една седмица, Ивелина Атанасова – Генчев, съ-основател на движението, ще ти покаже как да използваш нейния “Метод BRAVO” и да овладееш силата на маркетинга на световно ниво.

Ивелина е маркетинг експерт с над 25-годишна практика в Европа, САЩ и България и старши бизнес консултант по пазарни стратегии, дигитална трансформация и маркетинг на растежа. Също така е съ-основател на движението Women In Tech & Leadership – Bulgaria и организира подобен тип обучение за първи път.

Нейните  „Майсторски класове по метода BRAVO“ са на тема лидерство, предприемачество, лична марка и маркетинг. И ако се чудиш какво всъщност е BRAVO и защо не си чувала никога за този метод, препоръчваме ти да разгледаш сайта ѝ и едноименната ѝ книга „Методът BRAVO – маркетинг мастърклас“, за да си по-подготвена за това какво да очакваш.

По време на маратона, ще получиш близо 18 часа обучение по стратегически маркетинг на световно ниво,  възможност да запознаете с други членове на движението и да се срещнете с някои от най-успешните жени-предприемачи и лидери, които ще разкажат за своя опит и история на успеха. 

Майсторските класове се провеждат за първи път и са напълно БЕЗПЛАТНИ за членове на общността, благодарение подкрепата на партньорите ни: Sarita+, Launchee и Business Clinic®️ by newtrend. 

Събитията за безплатни за общността на Women In Tech & Leadership, благодарение на подкрепата на Sarita и WEDO – не забравяйте да заявите своята РЕГИСТРАЦИЯ>>

мисия, визия и цели

Защо го правим?

Ивелина вярва, че житейската ѝ мисия е свързана с създаването и управлението на бизнес организации, които допринасят за икономическото овластяване на жените чрез информационно-комуникационните технологии и достъп до качествено образование от най-ранна детска възраст. Равните възможности и достъп до качествено образование и финансови ресурси означават не просто по-добра конкурентноспособност и по-добри финансови възможности, но също така по-голяма свобода и право на избор.

Така жените ще бъдат по-рядко жертва на домашно насилие, ще бъдат по-пълноценни партньори – в бизнеса и живота, по-спокойни и устойчиви психически и физически. И именно това е личната ѝ мотивация да подкрепи общността и сподели своя опит и съвети за успешен бизнес, успешна кариера и постигането на баланс в личния и професионалния живот.

 

За регистрация

„Майсторските класове по Метода BRAVO“ са ексклузивна инициатива на newtrend Business Clinic®️ и Women In Tech & Leadership – Bulgaria, в рамките на едноседмичния маратон по женско лидерство и предприемачество на движението. Участието е напълно безплатно за членове на Women In Tech & Leadership – Bulgaria – за целта моля да се регистрирате като член на общността. (СТЪПКА 1)

Регистрационната форма по-долу служи, за да заявите своето присъствено участие или достъп до онлайн събитието. (СТЪПКА 2)

За участниците на живо сме предвидили поименни подаръци, работни материали и коктейл, но .. местата са ограничени. Затова ви молим да се отнесете отговорно към присъствието си, ако сте заявили такова.

За участниците в онлайн стрийминга: На имейла, с който се регистрирате във формата долу, ще получите линк с достъп до събитието, 36 часа преди неговото начало. Но .. препоръчваме ви да ни последвате и в социалните мрежи .. от гледна точка на СПАМ защитите на някои мейл сървъри и да потвърдите участие и във Facebook събитието – https://www.facebook.com/events/7161870467257852. (СТЪПКА 3)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име
Цената за всеки един от Майсторските класове за не-членове на Women In Tech & Leadership е 250лв. Ако желаете да се присъедините, попълнете регистрационната форма тук - https://women-in-tech.bg/apply/
Как предпочитате да участвате?
Какви са очаквнията ви за Майсторските класове? Какво искате да научите?

Последвайте ни в социалните мрежи:

събитието Пристига БЕЗПЛАТНО до вас, благодарение на подкрепата на:

програма

Майсторски Класове – „Методът BRAVO“

Ден 1: 27.05.2024 (понеделник)

Започваме в 10:30ч.

Майсторски Клас с Ивелина Атанасова – Генчев

BRAVO като Brand Purpose: Ценности и Мотивация

 • Как най-лесно да откриете същността на своята марка – лична или корпоративна и да я представите пред хората, така че да повярват в мисията ѝ.
 • Разкрийте това, което наистина прави вашата марка уникална;
 • Как да използвате „магията“ на маркетинг комуникациите, за да спечелите сърцата на своите клиенти и служители.

Започваме в 13:30ч.

Подкаст – разговор на живо:

Един разговор с Жюстин Томс и Ивелина Атанасова – Генчев за мисията на Women In Tech & Leadership, женското лидерство и защо „личната мисия“ има значение, когато изграждаш бранд.

Водещ: Або от изд. Рива

Жюстин Томс, съ-основател на Women In Tech & Leadership - Bulgaria

Ивелина Атанасова - Генчев, съ-основател на Women In Tech & Leadership - Bulgaria

Водещ: Або, изд. Рива

Започваме в 15:00ч.

Майсторски Клас с Ивелина Атанасова – Генчев

BRAVO като Relevant Audience: Взаимоотношения и Партньорства

Как да откриете идеалния клиент, как да му говорите и разбира се, как да му продавате своите продукти и услуги, за да изградите дълготрайни взаимоотношения с него.

Разбира се, уроците са приложими и в личния живот и комуникацията с деца, партньори и колеги.

17:00ч.

Въпроси и отговори:

Задайте своите въпрос. Споделете своите коментари и впечатления – само за присъстващите участници на място.

Ден 2: 29.05.2024 (сряда)

Започваме в 10:30ч

BRAVO като Archetype Branding: Приложна психология и архетипи

Тази част от маратона е посветена на приложната психология и как да „говорите“ на подсъзнанието на своите клиенти, приятели и партньори. Как да използвате принципите на архетипния маркетинг, за да създадете своята „марка на любовта“ и защо К.Г.Юнг е бил толкова голям почитател на астрологията, картите Таро и „new age“ ученията.

Майсторският Клас ще разгледа 12 маркетинг стратегии и подхода, като раздели брандовете на 4 групи:

 • Групата на Търсещите и архетипите на Мечтателя – романтик, Пътешественика и Мъдреца;
 • Групата на перфекционисти – Разбойника бунтар, Героя и Магьосника;
 • Архетипен маркетинг за брандове, които изграждат общности ▪ архетипът на Любовника, архетипът на Народа и архетипът на Веселяка и
 • Архетипен маркетинг за визионери и създатели – архетипът на Алтруиста, Създателя и Владетеля.

Освен това, ще разгледаме как архетипите могат да бъдат разделени на „мъжки“ и „женски“ и как да определим своят личен водещ архетип и по какво той се различава от онзи на бранда, който управляваме.

започваме в 13:30ч

Подкаст – разговор на живо:

Един разговор с Моника Балчева и Ивелина Атанасова – Генчев за историите, които разказваме в офиса и живота, за ролите, които играем и за това как архетипите са част от ежедневието ни, независимо дали го съзнаваме или не. Моника е с богат опит в киното и филмовата индустрия и ще ни разкаже своите тайни за успех и разказването на истории, които убеждават.

Водещ: Або от изд. Рива

приключваме деня в 17:30ч

Моника Балчева, CEO на Launchee и хост на събитието

Ивелина Атанасова - Генчев, съ-основател на Women In Tech & Leadership - Bulgaria

Водещ: Або, изд. Рива

подкаст епизодите на women in tech & leadership

Искате ли да разкажете своята история – пишете ни

Ако искате да споделите своя опит и съвети и да разкажете повече за бранда си, за ценностите и за ползите, които носите на общността, изпратете ни имейл със запитване и се присъединете към нашите гости и участници, като партньор на събитието.

Ден 3: 31.05.2024 (петък)

Започваме в 10:30ч

BRAVO като (unique) Value Proposition: Предложение за стойност

Как да направиte завладяващо предложение за стойност, което ще wи помогне да вдигнетe продажбите си до 10 пъти, БЕЗ да пръскате излишни пари за реклама.

 • Създайте привлекателно предложение за стойност: Направете своето предложение за стойност неустоимо. Независимо дали кандидатствате за работа, пускате. нов продукт на пазара или сте в рекламна кампания, научете се да подчертаете онова, което ви отличава  и прави незаменими.
 • Увеличете продажбите, а не разходите: Открийте как да увеличите продажбите си до 10 пъти без да натоварвате бюджета си с допълнителна реклама. 
 • Превърнете се в актив: Научете се да формулирате своето предложение за стойност по начин, който директно отговаря на най-дълбоките нужди и желания на вашите клиенти и превърнете своя продукт или услуга очевидния избор.

Започваме в 13:30ч.

Подкаст – разговор на живо:

Един разговор с Кристина Босева, ивестиционен мениджър в IMPETUS Capital за това как да изградим инвестиционно портфолио и да управляваме парите си, каква доходност можеш да очакваш от различните типове инвестиции, как инвестират богатите и защо всъщност са богати, как да защитиш парите си по време на инфлация.

Водещ: Або от изд. Рива

Кристина Босева, Investment manager, IMPETUS Capital

Ивелина Атанасова - Генчев, съ-основател на Women In Tech & Leadership - Bulgaria

Водещ: Або, изд. Рива

Започваме в 14:30ч

BRAVO като Omni Channel Experience: Потребителско изживяване

Как ефективно да изберете най-подходящите канали за комуникация, за да изградите доверие и да превърнете клиентите си в лоялни посланници на бранда. Защо е важно да инвестирате в потребителското преживяване и по какъв начин да изградите доверие и лоялност.

Подходите са приложими в личния и професионалния живот.

Приключваме с лекциите в 17:00ч. с чаша просеко и възможност за networking

Повече за водещата на Майсторските класове

Ивелина Атанасова – Генчев

Съ-основател на Women In Tech & Leadership. Бизнес коуч. Старши бизнес консултант по пазарни стратегии, дигитална трансформация и маркетинг на растежа.

 

 

Кариерата ѝ започва още на 15 г. в туризма. Завършила е „Международни икономически отношения“ в Свищов, магистър по „Корпоративен приложен маркетинг“ и eMBA към Източноевропейския университет във Виена.

Трикратен TEDx говорител. Носител съм на отличие за „Жена на годината“ (2016) в категория „Иновации и технологии“ и отличие от Президента за особено висок принос в областта на технологиите (2017).

Създател на програмата Бизнес Клиника® и автор на „Методът BRAVO“.

Занимава се с маркетинг вече повече от 25 години, като е била консултант по над 800 проекта, включително:

 • Кампанията при навлизането на MultiSport на българския пазар.
 • Еmployer branding кампания на Raiffeisenbank преди продажбата ѝ на KBC Bank
 • Стратегическо маркетинг и бизнес планиране за глобалната компания HUMANA People to People.
 • Маркетинг обслужване на TechTour – консултантска компания, базирана в Брюксел, която се ангажира с паневропейските инвестиционни и startup политики.
 • Стратегическо бизнес консултиране на люксембургския телекомуникационен оператор – POST.

И още стотици други…

Ако нямате опит в маркетинга и комуникациите, препоръчваме да се запознаете с книгата ѝ „Методът BRAVO – маркетинг мастърклас“, преди да посетите Майсторските класове. 

участници

Гости и лектори на маратона 

По време на едноседмичният маратон по женско лидерство и предприемачество на Women In Tech & Leadership ще имаш възможността не просто да научиш нови неща за маркетинг и комуникациите, но и да почерпиш от опита и личните истории на някои от най-забележителните жени, които познаваме.

събитието Пристига БЕЗПЛАТНО до вас, благодарение на подкрепата на:

Жюстин Томс

Съ-основател на Women In Tech & Leadership

Моника Балчева

CEO на Launchee Space

Кристина Босева

Investment manager, IMPETUS Capital

Або

Издателство Рива