27-31 май 2024

Mаратон по женско лидерство и предприемачество

Ако и ти си от жените, които искат да получат конкурентно предимство за своя бизнес, да се реализират в професионален план, както и да намерят баланса между личния си живот и работата…

То с удоволствие те каним на първия по рода си “Маратон По Женско Предприемачество и Лидерство”, организиран от движението Women In Tech & Leadership – Bulgaria.

В рамките на една работна седмица, Ивелина Атанасова – Генчев, съ-основател на движението, ще ти даде възможността да използваш нейния “Метод BRAVO” през призмата на майсторските й класове (6 модула), които е подготвила специално, за да ти помогне да овладееш силата на маркетинга на световно ниво.

Този маратон е за жените, които искат да се развиват и да подобрят себе си, за да премахнат стари и ограничаващи вярвания и да научат много похвати, които да им бъдат полезни както в личен план, така и в развитието на бизнеса им.

По време на маратона ще получиш и 20+ часа допълнително обучение по стратегически маркетинг, бизнес развитие и инвестиции на световно ниво.

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

едноседмичен маратон по женско лидерство и предприемачество

Имай смелостта да оспорваш, да мечтаеш и да променяш!

Искаш ли да се чувстваш по-уверена, да търсиш най-доброто в себе си, да прилагаш, да следваш и най-вече да изпълняваш целите, които си поставяш?

Искаш ли да бъдеш част от общност, която ще ти осигури връзка с взаимно мислещи жени, ще ти позволи да създаваш нови приятелства, както и да откриеш опитни ментори, които да подкрепят професионалното ти развитие и просперитет?

Ако и ти си от жените, които желаят да са лидери и/или предприемачи, но не си сигурна от къде да започнеш или върху какво да се фокусираш… или ако имаш чувството, че се луташ покрай живота и кариерата си като страничен наблюдател, приемайки обстоятелствата без ясна представа за това, което наистина искаш за себе си…

То този едноседмичен маратон е една страхотна възможност да погледнеш през очите на доказани лидери, експерти и ментори, и да видиш как го правят професионалистите, за да запълниш слабите места с нови знания и да станеш добра колкото тях.

Ето какво ще разбереш в рамките на събитието, благодарение на “Майсторските Класове” на Ивелина Атанасова – Генчев:

 • Какви са особеностите при изграждането на лична марка.
 • Каква е ролята на архетипите, които ни заобикалят както в личния живот, така и в работата.
 • Как да разрастнеш бизнеса си, създавайки уникално предложение за стойност, което от своя страна ще превърне продукта ти в бестселър и ще накара клиентите ти да станат лоялни посланици на твоята марка.
 • Как да подобриш продуктивността и комуникационните си умения, за да получиш всяка длъжност, за която кандидатстваш.
 • Как да откриеш баланса между личния и професионалния си живот, за да се чувстваш по-спокойна, по-устремена и по-удовлетворена.

Майсторските класове се провеждат за първи път и са напълно БЕЗПЛАТНИ за членове на общността, благодарение на подкрепата от партньорите ни: Sarita+, Launchee и Business Clinic®️ by newtrend.

По време на маратона, ще получиш и 20+ часа допълнително обучение по стратегически маркетинг, бизнес развитие и инвестиции на световно ниво. Очакват те и други изненади, като в края на обучението ще има й коктейл с полезното съдействие на Pop The Cork.

Партньори: In & Out  и Фондация Emprove

За регистрация

„Майсторските класове по Метода BRAVO“ са ексклузивна инициатива на newtrend Business Clinic®️ и Women In Tech & Leadership – Bulgaria, в рамките на едноседмичния маратон по женско лидерство и предприемачество на движението. Участието е напълно безплатно за членове на Women In Tech & Leadership – Bulgaria – за целта моля да се регистрирате като член на общността. (СТЪПКА 1)

Регистрационната форма по-долу служи, за да заявите своето присъствено участие или достъп до онлайн събитието. (СТЪПКА 2)

За участниците на живо сме предвидили поименни подаръци, работни материали и коктейл, но .. местата са ограничени. Затова ви молим да се отнесете отговорно към присъствието си, ако сте заявили такова.

За участниците в онлайн стрийминга: На имейла, с който се регистрирате във формата долу, ще получите линк с достъп до събитието, 36 часа преди неговото начало. Но .. препоръчваме ви да ни последвате и в социалните мрежи .. от гледна точка на СПАМ защитите на някои мейл сървъри и да потвърдите участие и във Facebook събитието – https://www.facebook.com/events/7161870467257852. (СТЪПКА 3)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име
Цената за всеки един от Майсторските класове за не-членове на Women In Tech & Leadership е 150лв. Ако желаете да се присъедините, попълнете регистрационната форма тук - https://women-in-tech.bg/apply/
Как предпочитате да участвате?
Коктейлът беше планиран на 31.05 (петък) от 17:00ч в Launchee, но поради здравословни причина на водещата ще се измести през юни. Отбележете, в случай че искате да получите информация и да се включите.
Какви са очаквaнията ви за Майсторските класове? Какво искате да научите и какви са предизвикателствата, пред които сте изправени в момента?

Последвайте ни в социалните мрежи:

събитието Пристига БЕЗПЛАТНО до вас, благодарение на подкрепата на:

мисия, визия и цели

Защо го правим?

Ивелина вярва, че житейската ѝ мисия е свързана със създаването и управлението на бизнес организации, които допринасят за икономическото овластяване на жените чрез информационно-комуникационните технологии и достъп до качествено образование от най-ранна детска възраст. Равните възможности и достъпът до качествени ресурси означават не просто по-добра конкурентоспособност и по-благоприятно финансово възнаграждение, но също така и по-голяма свобода и право на избор.

Целта на Women In Tech & Leadership е да предизвика промяна в България, като подсили и овласти жените, чрез подобряването на лидерските им умения, на професионалното им развитие, на способността им да бъдат ментори, и да създават пълноценни връзки и професионални партньорства. Защото когато жените успяват, общността също успява. И ние се стараем да помогнем на възможно най-много дами в България да успеят и да пречупят бариерите на скритата дискриминация по полов признак.

По този начин жените по-рядко ще стават жертва на домашно насилие. Ще бъдат по-пълноценни партньори – както в бизнеса, така и в живота. Ще са по-спокойни и устойчиви, както психически, така и физически. И именно това е личната мотивация на Ивелина, поради която подкрепя общността, като споделя своя опит и съвети за успешен бизнес, успешна кариера и постигането на баланс в личния и професионалния живот.

Ако си студентка, запиши се за участие в маратона, за да се срещнеш с вдъхновяващи лидери и експерти и да научиш техните методи. Ако си мениджър в компания, запиши се за участие в маратона, за да разбереш как да подобриш сегашния си подход в работата и да постигнеш по-добър баланс между професионалния и личния ти живот. Ако си лидер, запиши се за участие в маратона, за да мотивираш и да предложиш подкрепа.

И най-вече, ако си жена, ела за да намериш своята общност и да си създадеш стойностни съюзници. Този маратон ще дойде и ще отмине. Това което ще остане обаче, са знанията и приятелствата, които сте изградили по време на събитието.

Ивелина Атанасова – Генчев, Съ-основател на Women in Tech & Leadership – Bulgaria

Жюстин Томс, Съ-основател на Women in Tech & Leadership – Bulgaria

програма

Майсторски Класове – „Методът BRAVO“

Ден 1: 27.05.2024 (понеделник)

Започваме в 11:00ч.

Майсторски Клас с Ивелина Атанасова – Генчев

BRAVO като Brand Purpose: Ценности и Мотивация

 • Как най-лесно да откриете същността на своята марка – лична или корпоративна и да я представите пред хората, така че да повярват в мисията ѝ.
 • Разкрийте това, което наистина прави вашата марка уникална;
 • Как да използвате „магията“ на маркетинг комуникациите, за да спечелите сърцата на своите клиенти и служители.

Обедна почивка: 13:30 – 14:00ч

14:00-15:00ч: запис на подкаст епизода с Жюстин, който ще се излъчва във вторник

почивка: 15:00 – 15:30ч

Започваме в 15:30ч.

Майсторски Клас с Ивелина Атанасова – Генчев

BRAVO като Relevant Audience: Взаимоотношения и Партньорства

Как да откриете идеалния клиент, как да му говорите и разбира се, как да му продавате своите продукти и услуги, за да изградите дълготрайни взаимоотношения с него.

Разбира се, уроците са приложими и в личния живот и комуникацията с деца, партньори и колеги.

приключваме в 18:00ч.

Събитието се организира безплатно. с подкрепата на sarita+ на wedo

Sarita+ е хранителна добавка на wedo, която подкрепя нормалната функция на щитовидната жлеза при хипотирeоидни състояния. Активните ѝ съставки подобряват производството на тиреоидни хормони и се борят със симптомите на намалена функция на щитовидната жлеза. Благоприятно повлиява метаболизма, когнитивните функции и защитава клетките от оксидативен стрес. 

Ден 2: 28.05.2024 (вторник)

излъчваме онлайн – на запис в 19:30ч

Един разговор с Жюстин Томс и Ивелина Атанасова – Генчев за мисията на Women In Tech & Leadership, женското лидерство и защо „личната мисия“ има значение, когато изграждаш бранд.

Водещ: Або от изд. Рива

Жюстин Томс, съосновател на Women In Tech & Leadership - Bulgaria

Ивелина Атанасова - Генчев, съ-основател на Women In Tech & Leadership - Bulgaria

Водещ: Або, изд. Рива

Ден 3: 29.05.2024 (сряда)

Започваме в 11:00ч

BRAVO като Archetype Branding: Приложна психология и архетипи

Тази част от маратона е посветена на приложната психология и как да „говорите“ на подсъзнанието на своите клиенти, приятели и партньори. Как да използвате принципите на архетипния маркетинг, за да създадете своята „марка на любовта“ и защо К.Г.Юнг е бил толкова голям почитател на астрологията, картите Таро и „new age“ ученията.

Майсторският Клас ще разгледа 12 маркетинг стратегии и подхода, като раздели брандовете на 4 групи:

 • Групата на Търсещите и архетипите на Мечтателя – романтик, Пътешественика и Мъдреца;
 • Групата на перфекционисти – Разбойника бунтар, Героя и Магьосника;
 • Архетипен маркетинг за брандове, които изграждат общности ▪ архетипът на Любовника, архетипът на Народа и архетипът на Веселяка и
 • Архетипен маркетинг за визионери и създатели – архетипът на Алтруиста, Създателя и Владетеля.

Освен това, ще разгледаме как архетипите могат да бъдат разделени на „мъжки“ и „женски“ и как да определим своят личен водещ архетип и по какво той се различава от онзи на бранда, който управляваме.

Обедна почивка: 13:30 – 14:00ч

14:00-15:00ч: запис на подкаст епизода с Моника, който ще се излъчва четвъртък

почивка: 15:00 – 15:30ч

приключваме в 18:00ч.

всички участници на живо ще получат подарък – книжка с работни материали от newtrend business clinic

От изготвяне на стратегически планове и дизайн на сайтове до SEO оптимизация, кампании в социалните медии и PPC реклама, newtrend предлага комплекс от ефикасни решения за маркетинг и развитие на бизнеса.

Предлагаме 100% гаранция за успех или ви връщаме парите! – гаранцията за качество, с която от компанията най-много се гордеят.

Ден 4: 30.05.2024 (четвъртък)

излъчваме онлайн – на запис в 19:30ч

Един разговор с Моника Балчева и Ивелина Атанасова – Генчев за историите, които разказваме в офиса и живота, за ролите, които играем и за това как архетипите са част от ежедневието ни, независимо дали го съзнаваме или не. Моника е с богат опит в киното и филмовата индустрия и ще ни разкаже своите тайни за успех и разказването на истории, които убеждават.

Водещ: Або от изд. Рива

Моника Балчева, CEO на Launchee и хост на събитието

Ивелина Атанасова - Генчев, съ-основател на Women In Tech & Leadership - Bulgaria

Водещ: Або, изд. Рива

Ден 5: 31.05.2024 (петък)

Започваме в 10:00ч

BRAVO като (unique) Value Proposition: Предложение за стойност

Как да направиte завладяващо предложение за стойност, което ще ви помогне да вдигнетe продажбите си до 10 пъти, БЕЗ да пръскате излишни пари за реклама.

 • Създайте привлекателно предложение за стойност: Направете своето предложение за стойност неустоимо. Независимо дали кандидатствате за работа, пускате. нов продукт на пазара или сте в рекламна кампания, научете се да подчертаете онова, което ви отличава  и прави незаменими.
 • Увеличете продажбите, а не разходите: Открийте как да увеличите продажбите си до 10 пъти без да натоварвате бюджета си с допълнителна реклама. 
 • Превърнете се в актив: Научете се да формулирате своето предложение за стойност по начин, който директно отговаря на най-дълбоките нужди и желания на вашите клиенти и превърнете своя продукт или услуга очевидния избор.

Обедна почивка: 12:30 – 13:00ч

13:00-14:00ч: запис на подкаст епизода с Кристина Босева, който ще се излъчва четвъртък

почивка: 14:00 – 14:30ч

Започваме в 14:30ч

BRAVO като Omni Channel Experience: Потребителско изживяване

Как ефективно да изберете най-подходящите канали за комуникация, за да изградите доверие и да превърнете клиентите си в лоялни посланници на бранда. Защо е важно да инвестирате в потребителското преживяване и по какъв начин да изградите доверие и лоялност.

Подходите са приложими в личния и професионалния живот.

ПРОСЕКО КОКТЕЙЛ С POP THE CORK СЕ МЕСТИ ПРЕЗ ЮНИ – ОЧАКВАЙТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Pop The Cork е страстта на Елена и Михаил към изисканите пенливи вина и по-специално с природосъобразен начин на производство, които извличат естествените вкусове и аромати от тероара.

Prosecco – Salatin е емблематичен за портфолиото на Pop The Cork.  Tой представлява семейно наследство, дълбоко вкоренено в изкуството на винопроизводството и лозарството от 1528 г. насам в района Conegliano, Тревизо, сгушен сред очарователните Доломити, северно от Венеция

Ден 6: 03.06.2024 (понеделник)

излъчваме онлайн – на запис в 19:30ч

Един разговор с Кристина Босева, инвестиционен мениджър в IMPETUS Capital за това как да изградим инвестиционно портфолио и да управляваме парите си, каква доходност можеш да очакваш от различните типове инвестиции, как инвестират богатите и защо всъщност са богати, как да защитиш парите си по време на инфлация.

Водещ: Або от изд. Рива

Кристина Босева, Investment manager, IMPETUS Capital

Ивелина Атанасова - Генчев, съ-основател на Women In Tech & Leadership - Bulgaria

Водещ: Або, изд. Рива

Повече за водещата на Майсторските класове

Ивелина Атанасова – Генчев

Съ-основател на Women In Tech & Leadership. Бизнес коуч. Старши бизнес консултант по пазарни стратегии, дигитална трансформация и маркетинг на растежа.

 

Ивелина е маркетинг експерт с над 25-годишна практика в Европа, САЩ и България, както и старши бизнес консултант по пазарни стратегии, дигитална трансформация и маркетинг на растежа. Също така е съ-основател на движението Women In Tech & Leadership – Bulgaria и организира подобен тип обучение за първи път.

Нейните „Майсторски класове по Метода BRAVO“ са на тема лидерство, предприемачество, лична марка и маркетинг. Имат за цел да ти дадат повече знания и да вдигнат нивото ти на увереност, така че да продължаваш напред в работата и/или в изграждането на личния ти бранд, за да получиш желаните резултати.

Ако си една от дамите, които все още не е чувала за “Методът BRAVO”, ти препоръчваме да посетиш този линк, за да получиш БЕЗПЛАТЕН достъп до “тайната” формула за успех на “Методът BRAVO” и “5-те основни принципа, които ще те направят лидер в бизнес средите, за да предлагаш най-доброто на своите клиенти.”

Тази статия ще те подготви, за това което предстои да научиш по време на маратона.

участници

Гости и лектори на маратона 

По време на едноседмичният маратон по женско лидерство и предприемачество на Women In Tech & Leadership ще имаш възможността не просто да научиш нови неща за маркетинг и комуникациите, но и да почерпиш от опита и личните истории на някои от най-забележителните жени, които познаваме.

събитието Пристига БЕЗПЛАТНО до вас, благодарение на подкрепата на:

Жюстин Томс

Съ-основател на Women In Tech & Leadership

Моника Балчева

CEO на Launchee Space

Кристина Босева

Investment manager, IMPETUS Capital

Або

Издателство Рива

Махатма Ганди

Бъди промяната, която искаш да видиш в света.

Всяка жена може и трябва да повлиява истинската промяна. И види ли нещо счупено или остаряло, да бъде човека, който ще го поправи.

Овластяването на жените в професионален аспект не е важно само, за да се установи баланс между половете. Става въпрос за отключването на потенциала на всяка индустрия чрез възприемането на различни гледни точки и таланти. Съчетавайки кариерното развитие, устойчивостта на бизнеса и предприемаческия дух… можем да създадем една всеобхватна и благоприятна екосистема за всички.

Ставайки част от клуба на Women In Tech & Leadership – Bulgaria, ти ще се включиш в движение, което има за цел да пречупва бариери, да оспорва стереотипи, и да създава възможности за самоактуализация в професионален и личен план за всяка жена.

Кандидатствай за членство сега, за да получиш БЕЗПЛАТЕН достъп до невероятния маратон, който със сигурност ще промени живота ти!

членове на общността

организирани събития

години на пазара

достигната аудитория

подкаст епизодите на women in tech & leadership

Искате ли да разкажете своята история – пишете ни

Ако искате да споделите своя опит и съвети и да разкажете повече за бранда си, за ценностите и за ползите, които носите на общността, изпратете ни имейл със запитване и се присъединете към нашите гости и участници, като партньор на събитието.